uTorrent® Pro – Torrent App v5.4.4 MOD [Latest]

4 min


UTorrent Pro APK

UTorrent Pro Download

uTorrent Pro APK

uTorrent Pro apk comes with lots of features with an integrated torrent client in the Android environment. It is also the best Torrent client worldwide available right now. It is a modded uTorrent Pro so it is completely AD-Free. Premium features are unlocked right out of the Box.

Premium version of uTorrent would cost you around $3.5 in Playstore. But it is Free to Download Without captcha. No Irritating CAPTCHA. Because All links are Direct Download links. [GOOGLE DRIVE] with [VIRUS FREE].

I Know, I Know Apps from outside Play Store may contain some malware or adware. Not in this Case. All these apps are Scanned in VIRUSTOTAL and Scanned Reports are available below with md5 hash.

If you are using uTorrent Pro apk for downloading MOVIES, TV-SERIES or MUSIC You should always use a VPN. If you are not using a VPN you may be caught by Cyber Police for Downloading copyrighted materials and violating terms. So you Must use VPN before connecting to Torrent.

Enjoy Torrent Experience with utorrent pro apk. Must use VPN [EXPRESS VPN].

Features of uTorrent Pro Apk

  • AD-Free Experience.
  • Auto Shutdown.
  • Battery Saver.
  • WiFi Only Mode.
  • Download Limit 1 KB/s to Unlimited
  • Upload Limit. 1 KB/s to Unlimited.
  • Set Number of Active Torrent at a time.
  • Auto Start when the device turned on.
  • BitTorrent Remote.
  • Set Incoming Port
  • Pair your computer and access Remotely.
  • Search Torrent within the app.
  • Inbuilt Music Player.
  • Inbuilt Video Player.
  • Lightweight Build Mod.
  • Select Desired Download Location.
  • Click Magnet Icon in Torrent website and it starts.
  • Access official content from BitTorrent.
  • No Speed Limit for Downloading file.
  • No Size limit for Downloading file.
  • Unlimited Pause and Resume support.
  • Built-in BitTorrent client.
  • Optimized for android 4.0 above.

What is Torrent?

Ans:- Large files downloader with resume support. Instead of downloading files from a fixed server, the torrent will download from other people who are also downloading the file. It is Called Peer to Peer Protocol.

A torrent download can be done in fragments of small pieces, so in reality, you’re actually downloading small bits of file data at a time, not a whole single file

How does torrent work in Android?

Ans:-  Torrent support for Android is quite similar to the pc version. If you using the uTorrent desktop version then you will most likely love the Android Version too. The interface of this app is quite similar to pc version.

Torrent client will check for the necessary files in .torrent extension, then it will search for a similar piece and download piece by piece of its Original file. If you looking for torrent file download you have to search manually for that torrent file or Magnet link to Initiate the Download. It will be Available in Piratebay or Kickass torrent sites.

What is uTorrent pro apk?

uTorrent pro apk is the unbeatable Best in class torrents downloader for android and it has over 100 million downloads in Google Play Store. uTorrent Pro apk will provide Maximum speed at possible for downloading files. New BitTorrent hyper-distribution protocol is more reliable also it is more enhanced in security.

It will Split the download file into small pies and implement multithreading through seed to Boost X4 times faster as compared to Standard Downloads.

How to use uTorrent pro apk?

You need a .torrent file in order to initiate the download. Which can be found in Piratebay or Kickass Torrent website. Click on .torrent file it will start download that file immediately. In Torrenting other peers can able to see your original IP address. which can lead to privacy issues.

If you use a VPN it can Hide your IP Address and secures your Privacy. Connecting to VPN keep you anonymous while downloading torrents. Even your ISP can’t know what you are Downloading.

It Encrypts every single bit of your data. Thus it makes Impossible to Hackers your Data. Download [EXPRESS VPN].

What is the use of uTorrent pro apk

Fegrwkfijek You can Download Large files without worrying its size Because you can Pause and
Resume after when needed. It does not have any Speed limit. If you download large files from Server sometimes it will show error or stops when it reaches 99%. Torrent is the Most Secure Download Manager Because it uses Peer to Peer Protocol.

What’s New in this Build

  • New Improved Remote Pairing for PC Client.
  • Added 4-digit code pairing to connecting Android device to the computer.
  • Fixed Crash and bug.
  • Improved torrent detection and Progress.
  • Optimized torrent file size.
  • Reduce flickering issue when removing torrent.

How to Install uTorrent Pro Apk

Step 1:– Download Utorrent Pro Apk from Below Direclink. If you already installed Utorrent from Play Store Please uninstall it and install cracked version.

Step 2:– Please Enable Unknown sources
app installation from the setting. It is must be enabled before installing the apk.

Step 3:– Wait for to App Install, Once the installation completed, open it and Read all its required permission and click allow its permissions.

Step 4:– Connect to your desired VPN Service Recommended [EXPRESS VPN].

Step 5:– Now Download your favorite Torrent file without Limitation.

NOTE

Note 1:- If you are facing any error like app not installed, Please Reboot.
Note 2:- Before opening the app make sure you are connected with the VPN.

CONCLUSION

F.A.Q

1) Which the best connection for the uTorrent app?
Ans:- WiFi is more preferred than Mobile Data, It has a premium feature called WiFi the only mode.

2) Does Magnet Link Available within the app?
Ans:- Nope all Required Magnet link Available in online such as “Piratebay”, “Kickass Torrent”, etc….

3) Is the app the premium version?
Ans:- Yes, it’s a premium version.
You don’t have to spend a single Penny on this.

4) Can get updates after installing it?
Ans:- Yes but you have to uninstall the previous version and install the new version, Mainly Because it is Modded version of the app, Right Now No Modded app Support’s Updates. When we post an update to an app you have to uninstall the previous version and install New version.

5) What are the best uTorrent pro alternatives?
Ans:- BitTorrent, Fluid, Vuze etc……..

6) Is it Legit to use torrent?
Ans:- Depending upon your usage, if you use it for Illegal movie downloads it is illegal. And I’m not Responsible for that.

7) Do I Need A VPN For Torrenting?
Ans:- Yes, Some ISP might consider torrent traffic as illegal. Which means they can throttle your internet bandwidth. Even case a file on you for illegal activities. SO Must use Express VPN it Hides your HI Address and Encrypt your Data in 256 bit.

8) Where can I find Torrent files?
Ans:– You can find popular websites such as Pirate Bay and Kickass Torrents.
use Express VPN because it is Blocked by Government.

Screenshot

utorrent pro apk

UTorrent Pro Download